Get Adobe Flash player

PARTYSOUND! Van Gala tot Party!!


Een belangrijke vraag is natuurlijk de kostprijs.


Elk feest is anders, daarom is het niet mogelijk om meteen een vaste prijs op te geven. U kan altijd en vrijblijvend een persoonlijke offerte vragen zodat u weet wat een avondje muziek en ambiance kost.


Onze tarieven zijn regionaal gebonden. Het moment van aanvang kan u zelf kiezen, maar bij voorkeur niet later dan 22u. De eerste 5 uren zijn inbegrepen in de basisprijs, nadien worden de extra uren aangerekend aan een vaste uurvergoeding zoals op voorhand afgesproken is. Het spreekt natuurlijk vanzelf dat u niet verplicht bent om blokken van een volledig uur te nemen. Indien u daar de voorkeur aan geeft kan er natuurlijk ook een vaste totaalprijs afgesproken worden.


Verder heeft u GEEN EXTRA KOSTEN: De prijs die u van mij krijgt is alles inbegrepen, dus ook lichten en effecten!

Sommige discobars rekenen extra kosten voor belichting, verplaatsing, enz… In mijn prijzen zit dit allemaal al inbegrepen. Dat maakt het grote verschil met anderen.


Bij boeking vragen wij u een voorschot te betalen. Na afloop van het feest wordt een factuur opgemaakt en doorgestuurd naar de inrichters. Na ontvangst hiervan heeft u dan 14 dagen tijd om het bedrag over te schrijven op onze rekening.

Website designed by Sites2b voor Party Sound. Alle rechten voorbehouden. De inhoud, layout, afbeeldingen en teksten van deze website mogen op geen enkele wijze vermenigvuldigd worden zonder toestemming van Party Sound. © Party Sound  2012 -2013