Get Adobe Flash player

PARTYSOUND! Van Gala tot Party!!


Hoe gaat alles in nu z'n werk?


Bent u op zoek naar muzikale ondersteuning voor uw feest of evenement neem dan zeker met ons contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Tijdens een gesprek bekijken we uw wensen en verwachtingen zodat we een zo volledig mogelijke offerte kunnen opmaken zonder onaangename verrassingen achteraf.


Eens u de beslissing genomen heeft om met PartySound samen te werken neemt u contact op met mij en spreken we een datum af om het feest te bespreken.


Onze ervaring van meer dan 25 jaar heeft ons geleerd dat de basis van een geslaagd feest een goede voorbereiding is.

Daarom vinden we het erg belangrijk om samen met u te bespreken wat u van uw feest verlangt, want elk feest is anders. We nemen samen het contract door en maken duidelijke afspraken om zo aan uw verwachtingen te kunnen voldoen en voor een spetterend evenement te zorgen!


Een paar weken voor het feest komen we nog eens samen om alles nog eens te overlopen en indien nodig de laatste regelingen te treffen.


Op dat ogenblik kan u ook een playlist aan mij afgeven. Zo kan ik mij nog een beter beeld vormen van wat u verlangt.


Wenst u bijkomende informatie of heeft u nog vragen?

Aarzel niet en neem gerust contact op met ons via email of telefoon.


Website designed by Sites2b voor Party Sound. Alle rechten voorbehouden. De inhoud, layout, afbeeldingen en teksten van deze website mogen op geen enkele wijze vermenigvuldigd worden zonder toestemming van Party Sound. © Party Sound  2012 -2013